• RESTORAN PORTO BUDVA
  • Back
    Next
Jadranska obala, Marina Budva 85310 Budva  - Tel: +382 33 451 598
NAŠ MENI
JELA PO PORUDŽBINI
JELA SA ROŠTILJA
POSLASTICE
RIBA I MORSKI PLODOVI
SALATE
TOPLA I HLADNA PREDJELA

O NAMA - PREPORUKA

Restoran "Porto", renomirani  je riblji restoran sa prelijepim pogledom na more i gradsku luku, smješten nadomak Starog grada.

Riblji specijaliteti i birane namirnice, koje pripremaju najbolji kuvari, mogu se konzumirati na ljetnjoj terasi pod odrinom, pored otvorenog bazena, sa morskim ribama i rakovima, ali i u zatvorenom prostoru čiji ugođaj upotpunjuju dva kamina.

Dnevno svježe školjke, rakovi i ribe, ulov su domaćih ribara i spremaju se po originalnim lokalnim receptima. Za gurmane istančanog ukusa, osim poznatih specijaliteta sa grila, nude se i morski specijaliteti ispod sača kao su hobotnica ispod sača, škarpina ispod sača, gambori ispod sača i domaći svježi hljeb koji se u toku dana više puta priprema u peći na drva.

Riblji meni dopunjen je i tradicionalnim crnogorskim i mediteranskim jelima (mesnim specijalitetima, paštama, salatama...), kao i vegetarijanskom ponudom. Da riba pliva tri puta, prvi put u moru, drugi u ulju, a treći put u vinu dobro znaju u "Portu"- impresivna ponuda od više od 120 različitih etiketa vina, među kojima neka od najkvalitetnijih iz Crne Gore, okruženja, ali i cijelog svijeta zadovoljiće i najbolje poznavaoce vina. Ponuda domaćih sireva, svježeg voća i odličnih kolača upotpuniće doživljaj.

Slatka iskušenja u vidu torti i kolača ostaviljaju pozitivne utiske na naše goste. Kolači sa jabukama, čokoladni kolači sa bademima i kremasti slatkiši, tu su da Vam ulepšaju i zaslade trenutke koje provedete kod nas.

Muzika uživo, uz prijateljsku atmosferu i gostoprimstvo osoblja, koje je dio "Porta" već godinama, učiniće da ovaj restoran postane  i Vaša "luka" u koju ćete redovno svraćati.
GALERIJA
DESIGNED BY 2024 STUDIOMONT CRNA GORA